< Till bloggens startsida

Trötthetens ansikte.

Sov endast ett par få timmar i natt, så imorse var tröttheten total. Jag tror att sömn är extra viktigt nu när vi går mot mörkare tider, och höstens mörker sveper in oss i ett ständigt töcken. När jag gick till skolan imorse var det halvmörkt ute, men när jag kommit fram till Västerås var solen framme och sken med sina välkomnande strålar. Vad jag uppskattar solen nu under hösten.
 
Under föreläsningen i skolan pratades det om ett intressant ämne, men eftersom jag led av sömnbrist, och kaffets verkan aldrig kickade in satt jag mest och gäspade och tittade ut genom fönstret på alla vackra färger på träden.

Snart ska jag iväg igen, ikväll väntas dans på Skansen. Jag har nämligen börjat dansa i en ny folkdansgrupp, känns så himlarns skoj. Jag behöver utvecklas inom dansen, och Skansens folkdanslag tycks kunna erbjuda mig detta. Nu ska jag gå och sörpla i mig lite svampsoppa, och krama på Selda, sen kila iväg i det begynnande mörkret. Burr.
En bild jag tog då jag var på skogsvandring i lördags. Jag var ute för att leta trattkantareller, men fann inte en enda. Men det gjorde inte så mycket, jag hade så mycket annat vackert att titta på!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus