< Till bloggens startsida

Trams och seriositet.

Igår, när jag inte kunde sova, så låg jag och grubblade. Jag tänkte på hur jag vill att min framtida kille ska vara. Och okej, det kan tyckas låta lite.. Överdrivet. Och jag blev nästan lite arg på mig när jag märkte att jag hade så höga krav. Men vadfan. Varför, varför, varför måste jag "settle for less"? Jag vill för en gångs skull ha lite perfektion.
Sen vet jag att en person blir vackrare om man tycker om den också. Så dessa krav är naturligtvis inte skrivna i sten. (Ta detta med en nypa salt, okej?)
Han ska (Ingen rangordning):
- Vara lång. Okej, jag kanske är lika gammaldags som en.. ja, jag vet inte vad. Men eftersom jag själv är lång som en flaggstång har jag ingen lust att springa runt med en liten pygmé. Det skulle faktiskt vara trevligt om jag fick känna mig lite liten, för en gångs skull.
- Ha fint hår. Jag har reviderat min åsikt här lite. Förut så var långt hår nästan ett måste. Det är det inte längre. Snyggast är killar som har hår som preciiiiis går att ha i en liten knut. Det är superfint. Och naturligt rött hår. Det är verkligen underbart fint.
- Ha ett fint leende, och gärna smilegropar. Detta går ju inte riktigt att beskriva. Men ett fint leende är så sjukt viktigt. Detta går hand i hand med att jag inte vill ha en butter kille. De går fetbort!
- Ha skäggstubb. Är detta något som behöver vidare förklaring? I think not.
Övrigt:
- Han ska ha ambitioner. Jag skulle inte kunna hänga med en kille som är nöjd med att jobba på MackieD. Jag själv har höga ambitioner och mål, och behöver således någon som tänker lite som jag.
- Han ska vara levnadsglad. Jag orkar inte med "jaghatarlivetochvilldö" killar. Poetiska killar - gärna! Men allt som går till överdrift är dåligt.
- Han ska vara spontan. Allt ska inte alltid behöva planeras. Spontanitet = kul!
- Han ska tycka om skog och natur.
Okej. Jag kanske inte hade så mycket krav, trots allt.
Två av mina absoluta favoriter.

Kommentarer
Angie

Du har ju rätt! Du ska inte behöva settle for less. Och det är ju som du säger, när man väl är kär så kan man sedan boertse från att han inte har långt hår, eller är rödhårig. eller ja. ICH LIEBE DICH OKEJ!

2012-01-19 @ 20:43:23
URL: http://renhuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus